KOSMARI on kauneushoitola, joka on perustettu maaliskuussa 2014. Kosmarin palveluihin kuuluu pääasiassa klassiset kauneudenhoitopalvelut kuten kasvohoidot, jalkahoidot, kestovärjäykset ripsiin ja kulmiin, ihokarvojen poisto ja ihonhoidon ohjaus sekä erilaiset hieronnat kuten aromahieronta, imukuppihieronta, lymfahieronta (tehdään vain kasvoille) ja perinteiset selkä- ja kokovartalohieronnat.

KOSMARI siirtyi nykyiseen liiketilaan kesäkuussa 2019 (taloyhtiö valmistui toukokuussa -19) ja tilat ovat täysin uudet ja suuremmat kuin aikaisemmin.  Samoissa tiloissa ja samaan aikaan aloitti myös PARTURI-KAMPAAMO GYLE. Parturi-Kampaaja Gylen  vahvuuksia on leikkaukset, värjäykset, kampaukset ja permanentit monen vuoden kokemuksella.

SKY-kosmetologi

Suomen Kosmetologien Yhdistyksen tähteä kantava kosmetologi on paitsi alansa todennettu ammattilainen, niin kauneuden kenttää laajasti seuraava moniosaaja. SKY-kosmetologi kouluttautuu säännöllisesti, seuraa alaa monipuolisesti ja on laajalti verkostoitunut. Tämä siksi, että hän voisi palvella asiakkaitaan joka kuukausi aina vain paremmin. 

Sinisen tähden hoitajalla on turvallisissa käsissä.

SKY-kosmetologi on koulutettu ammattilainen

CIDESCO - Comité International D´esthetique et Cosmétologie

CIDESCO on arvostettu kosmetologialan kansainvälinen järjestö. 

CIDESCO tutkinto on arvostettu kosmetologin kansainvälinen tutkinto ja tutkinnon suorittaneet työllistyvät hyvin CIDESCO laatucertifikaatin kautta niin Suomessa kuin ulkomailla.

CIDESCO Beauty Therapy tutkinto pitää sisällään monivalintateoriakokeen mm. anatomiasta, fysiologiasta, raaka-aineista, ihotaudeista, sähköopista ja kemiasta. Lisäksi tutkinnossa tehdään kaksi käytännön työkoetta kasvohoito- ja vartalohoitokokonaisuudet. Ennen tutkintoa tutkinnonsuorittaja tekee Case History Projektin, joka koostuu asiakashoidoista ja niiden teoreettisesta viitekehyksestä. Tutkinto on vähintään kaksi päiväinen.