• Olemme avoinna sopimuksen mukaan

  Aikoja voi varailla jälleen normaalisti sekä parturi-kampaajalle että myös kosmetologille.

  Tulethan hoitoihin terveenä! 

  Parturi-Kampaaja, 044-5887795

  Kosmetologi, 040-7407773

  10.5.2020 19.36
 • PROCEUTIC / The Agebiotic System & The Purity System

  PROCEUTIC / The Agebiotic System & The Purity System

  Proceutic on dermaseuttinen tuotelinja, jolla on optimaalinen yhteensopivuus ihon kanssa. Hyvien bakteerien tärkeydestä puhutaan paljon ruokavalion ja terveyden saralla, mutta ne kuuluvat myös ihon hyvinvointiin. Nykypäivänä MIKROBIOMI on korvannut ”ihon bakteerikanta” tai ”normaalifloora”- ilmaisut.  Ihon mikrobiomi on pääroolissa ihon immuunipuolustuksen kanssa. Mitä tasapainoisempi mikrobiomi on, sitä terveempi on myös iho. Jos mikrobiomi on epätasapainossa, se voi johtaa punoitukseen, kuivuuteen, akneen, herkkyyteen tai ennenaikaiseen vanhenemiseen. Yksi yleisimpiä tapoja vaurioittaa ihon hyvää, luonnollista mikrobiomia on käyttää liian voimakkaita puhdistustuotteita tai kosmetiikkaa, missä on vahvoja säilöntäaineita.

  Proceutic vahvistaa ihon omaa puolustusmekanismia tarjoamalla iholle  prebiootteja, jotka ovat välttämätön ”ruoka”, jota hyvät mikrobit eli probiootit rakastavat!

   Hoidot on varattavissa HETI ja ajanvaraukseen pääset valitsemalla hoidon alta:

   The Agebiotic System tai The Purity System

  Lue lisää
  14.1.2020 13.40

KOSMARI Kati Fredman

Haave-ammattiini valmistuin SKY-CIDESCO-kosmetologiksi 2012 Suomen Kosmetologikoulusta.

Vahvuuteni hoitolatyössä ovat erilaiset kasvohierontamenetelmät ja huolellinen ja tarkka luonteenpiirteeni. 

Arvoni ja toimintatapani on:

KIIREETTÖMYYS - rauhallisuus - asiakkaan rentouttaminen - luonnollinen kauneus - ASIAKAS ON MINULLE TÄRKEIN!

KOSMARI on kauneushoitola, joka on perustettu maaliskuussa 2014. Kosmarin palveluihin kuuluu pääasiassa klassiset kauneudenhoitopalvelut kuten kasvohoidot, jalkahoidot, kestovärjäykset ripsiin ja kulmiin, ihokarvojen poisto ja ihonhoidon ohjaus sekä erilaiset hieronnat kuten aromahieronta, imukuppihieronta, lymfahieronta (tehdään vain kasvoille) ja perinteiset selkä- ja kokovartalohieronnat.

KOSMARI siirtyi nykyiseen liiketilaan kesäkuussa 2019 (taloyhtiö valmistui toukokuussa -19) ja tilat ovat täysin uudet ja suuremmat kuin aikaisemmin.  Samoissa tiloissa ja samaan aikaan aloitti myös PARTURI-KAMPAAMO GYLE. Parturi-Kampaaja Gylen  vahvuuksia on leikkaukset, värjäykset, kampaukset ja permanentit monen vuoden kokemuksella.

SKY-kosmetologi

Suomen Kosmetologien Yhdistyksen tähteä kantava kosmetologi on paitsi alansa todennettu ammattilainen, niin kauneuden kenttää laajasti seuraava moniosaaja. SKY-kosmetologi kouluttautuu säännöllisesti, seuraa alaa monipuolisesti ja on laajalti verkostoitunut. Tämä siksi, että hän voisi palvella asiakkaitaan joka kuukausi aina vain paremmin. 

Sinisen tähden hoitajalla on turvallisissa käsissä.

SKY-kosmetologi on koulutettu ammattilainen

CIDESCO - Comité International D´esthetique et Cosmétologie

CIDESCO on arvostettu kosmetologialan kansainvälinen järjestö. 

CIDESCO tutkinto on arvostettu kosmetologin kansainvälinen tutkinto ja tutkinnon suorittaneet työllistyvät hyvin CIDESCO laatucertifikaatin kautta niin Suomessa kuin ulkomailla.

CIDESCO Beauty Therapy tutkinto pitää sisällään monivalintateoriakokeen mm. anatomiasta, fysiologiasta, raaka-aineista, ihotaudeista, sähköopista ja kemiasta. Lisäksi tutkinnossa tehdään kaksi käytännön työkoetta kasvohoito- ja vartalohoitokokonaisuudet. Ennen tutkintoa tutkinnonsuorittaja tekee Case History Projektin, joka koostuu asiakashoidoista ja niiden teoreettisesta viitekehyksestä. Tutkinto on vähintään kaksi päiväinen.